Referenties


Barbara B. (zelfstandig ondernemer – www.bybar.nl)
Kyra brengt rust en ziet wat er moet gebeuren op een snelle effectieve manier. Kyra is langs geweest om mijn administratieve chaos in te zien. Ik zelf raak daarvan in paniek. Kyra niet, zij ziet, vraagt, denkt en handelt. Handige en eenvoudige te hanteren templates heeft ze voor mij gemaakt, die mijn administratie makkelijker en overzichtelijker hebben gemaakt! Kyra is een fijn gezellig mens kordaat en praktisch! Daar ga ik zeker vaker gebruik van maken!

Anna B.
Kyra werkt vlot en doeltreffend. Zij is veelzijdig en inlevend.
No nonsense, cosy chat. Haar 'systeem' is besmettelijk! Haar rol als organizer reikt verder dan aanvankelijk verwacht. She makes my life more simple.

Ellen Davidzon (beeldend kunstenaar - www.ellendavidzon.nl)
Op het moment suprème had ik een geordend adressenbestand nodig. Ik had een schoenendoos vol briefjes met adressen erop die ik ooit nog moest invoeren en verschillende mapjes in een gedateerde versie van outlook. Oh Stressssss!!. Kyr heeft godzijdank alles kunnen ordenen en gelijk een back-up gemaakt want net daarna begaf m'n pc het. Eind goed al goed. Ik kan nu heel makkelijk op een plek alle gegevens invoeren en gaat de boel in de fik dan is daar Kyra.

Pauline Hogeweg (Communicatieadviseur bij ONVZ)
Ik ben verslaafd aan foto's maken. Inmiddels ben ik drie kinderen verder en heb ik nog nooit een foto ingeplakt. Alles stond op mijn laptop en ik was het overzicht totaal kwijt. Er is eigenlijk nooit overzicht geweest. Ik deed maar wat. Maar nam me bijna elke week voor eens structuur aan te brengen in de inmiddels 6000 foto's op mijn harde schijf. Wat wilde ik dan? Op een jaartal klikken en dan naar een bepaalde maand gaan, zodat ik in een keer bijvoorbeeld de 5e verjaardag van mijn dochter kon zien. En nu kan ik dat. Want Kyra is langs geweest. En het systeem dat zij heeft aangebracht is zó gemakkelijk dat ik het nu ook zelf toepas. Dank dank dank. Ik zie weer licht.

Birgitta W. (coach)
Als werkende vrouw, moeder van drie kinderen en echtgenoot van een man die wel vijf verschillende banen heeft met alle bijbehorende administratie, is het voordat je het weet thuis een grote chaos. Dan kan je 3 jaar lang jezelf vertellen dat je het zelf allemaal gaat aanpakken en veranderen of je kunt meteen Kyra bellen. Als ik het over kon doen, zou ik direct voor het laatste kiezen!

Mariska M. (kunstenares)
Kyra heeft me enorm geholpen in het geven van meer structuur aan mijn thuisbasis en als gevolg hiervan ademruimte gecreëerd wat een positief effect heeft op de manier waarop ik mijn professionele basis aan het uitbouwen ben.

Ike R. (advocaat)
Oh heerlijk; Kyra is langs geweest! Op zich zelf ben ik best georganiseerd, maar ik heb een behoorlijk klein kantoor waar toch van alles in moet. Kyra heeft ruimte weten te scheppen, met een heldere blik bekijkt ze alles nuchter en laat zo ook nog voldoende ruimte voor emotionele eigenaardigheden. En voor het eerst is het er ook daadwerkelijk fijn om in mijn kantoor te zitten en te werken. Dank Kyra!

Sandra P. (zelfstandig ondernemer vertaalbureau)
Na het jarenlang verzamelen van allerlei ge(ver)/bruiksartikelen zagen we door de bomen het bos niet meer. Kyra heeft ons perfect geholpen om orde in de chaos te scheppen. Haar voor particulieren zeer laagdrempelige opruimconcept geeft veel vertrouwen voor de toekomst, waarin ze ons blijft "begeleiden". Ook zakelijk heeft ze orde, rust en regelmaat in de administratieve chaos die bij een bedrijf aan huis komt kijken, weten te scheppen. Fantastisch werk!

Fleur V. (zelfstandig ondernemer uitgever kinderboeken)
Ik kon al tijden niet meer lekker werken op mijn computer. Overal stonden files dubbel, mijn digitale foto's waren niet handig opgeslagen en ik kon nooit iets snel vinden. Met een paar uurtjes werken had Kyra alles weer 'strak op orde'. Alles staat nu op een logische plek, op datum en mijn documenten zijn super snel te vinden. Haar logica is nu ook mijn logica. Werkt dus perfect!

Lieke S. (zelfstandig ondernemer juridische dienstverlening)
"Nu Kyra is langs geweest is het weer leuk om mijn administratie bij te houden, met plezier zit ik achter mijn bureau, want er is weer ruimte, een plek voor alles, en overzicht. Een last is van mijn schouders. Het lijkt simpel, maar soms is het heerlijk als een ander, met frisse blik, orde brengt in chaos. Het leven is al ingewikkeld genoeg."

Suzanne P. (zelfstandig ondernemer interieur-adviesbureau)
"Geweldig, super, fantastisch, ik word hier echt heel blij van!!!"Heerlijk is het als er weer overzicht is!!! Ik ben ook blij met je to-do-list, gaan we zeker doen. Ook je bureau organizing is een goed plan."